Вхiд на сайт
Авторизацiя

Названо найбільш травматичні галузі праці

Щодня Державна служба України з питань праці отримує повідомлення від організацій та підприємств про травмування працівників внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.
Названо найбільш травматичні галузі праці

Про це заявив голова ДСПП Роман Чернега.

За його словами, в 2016 році найбільше травм отримали працівники професій, пов’язаних з використанням транспортних засобів. При цьому, зазначив Чернега, лідируючу позицію серед цих травм займає агропромисловий комплекс, коли в період польових робіт працівникам неналежним чином проводяться інструктажі безпеки.

Також він підкреслив, що “найбільш травмонебезпечними галузями в Україні, як і раніше, залишаються вугільна, машинобудівна промисловість, а також автопромисловий комплекс та соціально-культурна сфера”.

“Питома вага травмованих працівників на підприємствах цих галузей становить 63% від усіх травмованих на підприємствах в Україні”, – підкреслив Чернега.

джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: