Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські прикордонники разом із закордонними колегами виявили чергових контрабандистів

Закарпатські прикордонники разом із закордонними колегами виявили чергових контрабандистів
Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України. Учора українські прикордонники тричі взаємодіяли з правоохоронцями Румунії та Угорщини, щоб не допустити переміщення контрабандного курива через спільні ділянки кордону.

Так, вчора ввечері прикордонники відділу «Великий Бичків» Мукачівського загону помітили невідомих, які намагалися незаконно перетнути українсько-румунський кордон. Четверо порушників з пакунками на спині вбрід переходили річку Тису. Негайно прикордонники повідомили своїх румунських колег. У результаті співпраці та перекриття напрямків руху охоронці кордону двох країн не допустили переміщення восьми пакунків з контрабандними цигарками, а самі контрабандисти вдалися до втечі, наразі їх пошук триває.

Переміщенню ще 30 пакунків з сигаретами завадили сьогодні вночі на кордоні з Угорщиною. Завдяки спільним діям українських та угорських прикордонників порушники покидали свої ноші та під покровом темряви теж вдалися до втечі. Однак окрім сигарет, невдовзі у результаті пошукових заходів прикордонники відділу «Горонглаб» Мукачівського загону на даному напрямку виявили та затримали двох українців, які можливо причетні до їх переміщення. В даний час з’ясовуються всі обставини та встановлюються інші причетні до порушення особи.

Крім того, двох осіб з пакунками, які пробиралися вчора ввечері в Румунію, виявив прикордонний наряд відділу «Селятин» Чернівецького загону. Про порушників прикордонники сповістили румунських правоохоронців. При спробі затримання контрабандисти втекли кинувши пакунки з майже 3 тисячами пачок сигарет. Невдовзі румунські прикордонники повідомили про відсутність ознак порушення кордону на їх території. Наразі триває пошук осіб причетних до правопорушення.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: