Вхiд на сайт
Авторизацiя

Більше півдесятка нетверезих водіїв затримали минулої доби на дорогах Закарпаття

Більше півдесятка нетверезих водіїв затримали минулої доби на дорогах Закарпаття
Відділ комунікації поліції Закарпатської області повідомляє про те, що вчора, 1 травня, патрульні виявили на дорогах 6 водіїв у стані алкогольного сп'яніння.

В Іршавському, Мукачівському, Тячівському, Хустському та Берегівському районах правоохоронці склали 6 адміністративних протоколів за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння

1 травня поблизу пункту пропуску Велика Копаня Хустського району правоохоронці зупинили водія автомобіля «Мercedes Benz». Причиною зупинки було порушення вимоги дорожньої розмітки. Чоловік не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення водій відмовився. У присутності свідків на нього було складено адміністративні протоколи за керування транспортним засобом у нетверезому стані та відсутність посвідчення водія.

За відсутність номерних знаків транспортного засобу було зупинено 38-річного водія мопеда у селі Тересва Тячівського району. У водія були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Освідчення на драгері показало рівень алкоголю в крові 1,45 проміле. Крім того, чоловік керував незареєстрованим транспортним засобом та не мав посвідчення водія. У результаті правоохоронцями складено відповідні адмінпротоколи.

Два випадки керування у нетверезому стані були зафіксовані працівниками поліції в Мукачівському районі. У селі Кольчино водій «Renault» був зупинений, оскільки під час руху на автомобілі не освітлювався номерний знак. За підозрою керування у нетверезому стані чоловік пройшов медекспертизу, яка підтвердила наявність алкоголю в крові.

Крім того, адмінпротоколи за статтями 130 та 124 КУпАП поліцейські склали на водія «Opel Astra» у селі Страбичово Мукачівського району. Будучи на підпитку, рухаючись у попутньому напрямку з трактором, водій «Opel Astra» не впорався з керуванням та спричинив удар по кузову трактора. Обидва водії були освідчені. За результатами медекспертизи в Мукачівській районній лікарні, водій трактора – тверезий. Проте на нього теж було складено протокол — за відсутність страховки на належний йому транспорт.

У селі Великі Береги, що на Берегівщині, для попередження про несправність переднього правого світлового пристрою був зупинений водій ВАЗ 2101. Під час спілкування з правоохоронцями у нього були виражені ознаки алкогольного сп’яніння. Освідчення на рівень алкоголю в крові показало позитивний результат. Відповідно на чоловіка було складено два адмінпротоколи — за керування транспортом у нетверезому стані та за відсутність прав на керування авто.

НЕодноразово за рік за керування у нетверезому стані правоохоронці зупинили 21-річного жителя села Вільхівка, що на Іршавщині. Під часу повороту на одній з вулиць Іршави водій «Nissan Almera» не повідомив про свій маневр інших учасників руху, за що й був зупинений правоохоронцями. Водій був нетверезим, та на прохання поліцейських пройти освідчення, чоловік повівся агресивно і погрожував правоохоронцям фізичною розправою. Відповідно, крім адмінпртоколу за частиною 3 статті 130 КУпАП, на нього було складено адмінпротоколи за статтею 185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника поліції або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця).



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: