Вхiд на сайт
Авторизацiя

Тячівська поліція розкрила крадіжку скутера та інструментів

Тячівська поліція розкрила крадіжку скутера та інструментівУ смт.Солотвино Тячівського району двоє юнаків викрали з чужого двору скутер та електроінструменти. За даним фактом поліція розпочала розслідування, мопед вилучено й повернуто власниці.

З заявою в поліцію м.Тячева звернулася жителька смт.Солотвино. Заявниця повідомила про те, що вночі з підсобного приміщення її дворогосподарства невідомі особи викрали скутер марки «Ноndа», дві болгарки і шуруповерт.

Розшуком крадіїв зайнялись працівники кримінальної поліції. Невдовзі вони встановили, що нічну крадіжку в Солотвині скоїв 20-річний місцевий житель разом зі своїм 18-річним знайомим із смт.Буштино. Обидва юнаки раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Краденим майном злочинці поділилися. Старший забрав собі скутер, який потім продав у Буштині за 1500 гривень. Скутер вже вилучено й повернуто власниці. Молодшого крадія, який забрав собі інструменти, поліція продовжує розшукувати.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). У ході досудового розслідування правоохоронці перевірятимуть обох юнаків на причетність до скоєння інших злочинів на території району.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської област


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: