Вхiд на сайт
Авторизацiя

Алкогольне пограбування: на Хустщині чоловік викрав десяток пляшок горілки

Алкогольне пограбування: на Хустщині чоловік викрав десяток пляшок горілки
46-річний житель Хустського району обікрав чоловіка, якому допомагав на будівництві. Він заліз вночі у чужу комору й викрав з десяток пляшок горілки. Крадія затримали за гарячими слідами працівники кримінальної поліції, за фактом розпочато кримінальне провадження.

У поліцію м.Хуста звернувся із заявою житель с.Монастирець. Заявник повідомив про те, що його обікрали. До комори господаря, що в присілку Потічок села Монастирець, проникли вночі, зламавши навісний замок на дверях, невідомі особи й викрали більше десяти пляшок горілки.

У скоєнні крадіжки господар запідозрив свого односельця, який допомагає йому по будівництву.

Як встановили працівники поліції, цей чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, проник вночі в комору господаря оселі, зламавши ломиком навісний замок. Спершу крадій забрав з комори 6 пляшок горілки. Планував повторну крадіжку, проте господар поставив на двері надійний замок, і крадій не зміг знову проникнути в приміщення.

За фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення).

Вилучено речові докази – порожні пляшки й акцизні марки з-під краденої горілки. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: