Вхiд на сайт
Авторизацiя

Трагічна подія на Закарпатті: на пожежі виявлено тіло чоловіка (ФОТО)

Трагічна подія на Закарпатті: на пожежі виявлено тіло чоловіка (ФОТО)
27 квітня, о 09:33, в оперативно-рятувальну службу Великоберезнянського району поступило повідомлення про пожежу у с. Забрід. Горіла будівля літньої кухні, що належить 68-річному місцевому мешканцю.

Для ліквідації стихії до місця було направлено рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини. Працювала одна одиниця техніки та 4 чоловік особового складу.

По прибуттю до місця рятувальники негайно розпочали гасіння пожежі. Й вже всередині помешкання бійці ДСНС виявили бездиханне тіло власника.

О 09:43 пожежу було локалізовано, й о 09:51 ліквідовано повністю.

Причину пожежі з’ясовують правоохоронні органи. Серед основних версій розглядається така, що займання могло стати наслідком необережного поводження з вогнем власника помешкання, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

Трагічна подія на Закарпатті: на пожежі виявлено тіло чоловіка (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: