Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українська армія знову зазнала втрат на Донбасі

Українська армія знову зазнала втрат на Донбасі
Ворог продовжує обстрілювати позиції українських захисників, у тому числі активізувались ворожі снайпери. У штабі АТО повідомляють про загострення ситуації у зоні проведення АТО. Унаслідок бойових дій загинв один український захисник. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО на сторінці у Facebook.

"Ситуація у районі проведення АТО загострюється… За минулу добу один український воїн загинув, ще шестеро військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення", - повідомляють у штабі.

Як стало відомо, український воїн загинув біля Троїцького (Донецький напрямок) внаслідок обстрілу позицій однієї з механізованих бригад окупантами. "На даному напрямку противник застосовував кулемети великого калібру та стрілецьку зброю", - зазначили у штабі.

Водночас, є інформація і про ворожі втрати. "За даними розвідки штабу АТО, внаслідок адекватної відповіді противнику вогнем, вподовж 25 та 26 квітня знищено 3х російських найманців, ще 7 бойовиків незаконних збройних формувань поранено", - йдеться у повідомленні.

Загалом ситуація залишається напруженою. Лише упродовж однієї доби терористи 47 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

На Приморському напрямку вони гатили зі 120-мм та 82-мм мінометів калібру, озброєння БМП, гранатометів різних систем, кулеметів.
На Донецькому напрямку ворогом були задіяні важкі міномети, гранатомети та стрілецька зброя.
На Луганському напрямку по опорних пунктах українських військових гатили з мінометів калібру 120-мм, протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру.
У районі Мар'їнки та Новгородського активно діяли ворожі снайпери.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: