Вхiд на сайт
Авторизацiя

У зоні АТО загинув один військовослужбовець, 2 поранені

У зоні АТО загинув один військовослужбовець, 2 поранені


На Донбасі 23 квітня терористи відкривали вогонь 18 разів, один військовослужбовець ЗСУ загинув, двоє отримали поранення.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО ввечері 23 квітня.

За даними штабу, на Донецькому напрямку бойовики обстріляли позиції АТО в районі Троїцького з мінометів калібру 120-мм і 82-мм, автоматичних гранатометів і кулеметів великого калібру.

«Біля Авдіївки ворог вів вогонь з 120-мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. З мінометів калібру 82-мм - по позиціях поблизу Луганського. Поблизу Невельського і Троїцького бойовики стріляли з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, біля Пісків і шахти «Бутівка» - з гранатометів і стрілецької зброї», - йдеться в звіті штабу.

По позиціях біля Зайцевого супротивник вів вогонь зі стрілецької зброї, біля Авдіївки діяли ворожі снайпери.

На Приморському напрямку біля Водяного, Гнутового і Павлополя з боку ОРДО вели вогонь зі стрілецької зброї, в районі Водяного - снайпери.

На Луганському напрямку з 82-мм мінометів і кулеметів великого калібру бойовики обстріляли опорні пункти поблизу Новозванівка, біля Новоалександрівки били з озброєння БТР і гранатометів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: