Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Time" назвав 100 найвпливовіших людей 2017 року

"Time" назвав 100 найвпливовіших людей 2017 року
Журнал Time назвав 100 найвпливовіших людей 2017 року. Видання не складало рейтинг за впливовістю або популярністю у світі та розмістив обрану сотню під категорією «Лідери».

Туди потрапили, зокрема, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп, який віддав наказ випустити понад 50 крилатих ракет «Томагавк» по авіабазі у Сирії у відповідь на застосування там хімічної зброї. Також Трамп підписав указ, що ускладнює отримання робочих віз у США, в тому числі для українських програмістів

У списку журналу опинився і лідер Північної Кореї Кім Чен Ин, країна якого незважаючи на міжнародний осуд і зростаючу військову напругу у відносинах із США, буде продовжувати випробування балістичних ракет і робитиме це щотижня.

До «Лідерів» потрапила й прем’єрка Великої Британії Тереза Мей, яка 29 березня підписала офіційний лист про початок Brexit (вихід Британії з Євросоюзу).

Також Time додав до сотні впливових людей світу і Папу Римського Франциска. Він назвав закриття фабрик та звільнення робітників без вагомих причин «дуже серйозним гріхом», а також закликав президента США Дональда Трампа дослухатись до «інакодумців» і змінити свою позицію щодо кліматичних змін, через яку Китай може вийти на перше місце у захисті довкілля.

До ТОП-100 увійшов і президент Туреччини Реджеп Ердоган. У його країні проголосували на референдумі за розширення повноважень президента. На заяви спостерігачів ОБСЄ про порушення на цьому референдумі Ердоган відповів: «Знайте своє місце» та заявив, що не переглядатиме його результати.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: