Вхiд на сайт
Авторизацiя

Моторошна ДТП на Закарпатті: жінка померла на місці (ФОТО)

Моторошна ДТП на Закарпатті: жінка померла на місці (ФОТО)
Вчора, 21 квітня, в Берегові трапилась смертельна автопригода - під колеса автівки потрапила жінка.

Співробітники Берегівського відділу поліції з’ясовують обставини автопригоди в райцентрі, в якій «Mercedes» смертельно травмував жінку.

Як повідомили у поліції області, вчора, 21 квітня, на службу «102» надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Мукачівській в Берегові. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що за кермом «Mercedes», який збив жінку, перебував 24-річний житель села Дийда. Потерпілою виявилася 34-річна місцева мешканка. Водій пояснив поліції, що пішохід спробувала перебігти дорогу в недозволеному місці.

Водія освідчено, він був тверезим. Автомобіль доставлено на спецмайданчик Берегівського відділу поліції. Правоохоронці у події вбачають ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 ККУ, тобто порушення правил дорожнього руху.

Моторошна ДТП на Закарпатті: жінка померла на місці (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: