Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгород приймає гостей: стартував відкритий дитячий турнір з плавання (ВІДЕО)

Ужгород приймає гостей: стартував відкритий дитячий турнір з плавання (ВІДЕО)
На базі спортивного клубу "Олімпік" вже вдруге відбувається дитячий чемпіонат з плавання. За принципом багатоборства змагаються юні спортсмени у двох вікових групах.

Уже вдруге в Ужгороді відбувається відкритий клубний дитячий чемпіонат з плавання. Дівчата і хлопці змагаються у двох вікових групах за принципом багатоборства, плавають усіма видами. Першість відбувається на базі спортивного клубу «Олімпік», за підтримки обласної федерації водних видів спорту та Ужгородської міської ради. Метою турніру є популяризація плавання серед закарпатців.

Для самих плавців такі відкриті турніри є чудовою нагодою позмагатися із колегами з інших регіонів України та спробувати себе у нових видах плавання. А секрет успіху – у наполегливих тренуваннях.

Попереду у закарпатських плавців чемпіонат області, який відбудеться 12-13 травня. На цих змаганнях будуть формувати склад збірної Закарпаття, яка влітку представлятиме край на Чемпіонаті України. Детальніше у сюжеті "Ужінформ":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: