Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нічого святого: в Мукачеві молодий хлопець обікрав церкву

Нічого святого: в Мукачеві молодий хлопець обікрав церкву
У Мукачеві правоохоронці розкрили крадіжку з кафедрального собору та затримали 18-річного хлопця, який привласнив церковні речі

Як повідомили у поліції області, про крадіжку з кафедрального собору в Мукачеві повідомив священослужитель. В повідомленні йшлося про те, що невідома особа викрала з території церкви шість прожекторів та автомагнітолу, які були встановленні на дворі храму. Вартість завданих збитків становить близько 5 тисяч гривень.

Правоохоронці провівши ряд оперативно-розшукових та слідчих дій встановили, що крадіжку скоїв 18-річний житель Мукачева. Хлопець переліз через паркан та привласнив церковні речі. В подальшому прожектори продав кожен за 50 гривень, а магнітолу залишив собі.

Наразі поліція вирішує питання щодо оголошення хлопцеві про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією передбаченою ч. 1 ст.185 Кримінального кодексу України. Тобто, таємне викрадення чужого майна, що карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: