Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги краян! Поліція Закарпаття посилює роботу з профілактики крадіжок на залізниці

До уваги краян! Поліція Закарпаття посилює роботу  з профілактики крадіжок на залізниці
Головне управління Національної поліції в Закарпатській області посилює роботу з профілактики крадіжок на залізниці та звертається до громадян з проханням одразу повідомляти про підозру у вчиненні таких злочинів.

З початку року співробітники поліції Закарпаття розкрили ряд крадіжок з шляхів сполучення та транспортних засобів області. При чому, викрадачів з залізниці затримували прямо під час вчинення злочину, як наприклад, в селі Минай, де працівники поліції спіймали двох місцевих жителів у той момент, як вони саме демонтовували акумуляторну батарею з сигнальної шафи. Аналогічний випадок трапився і у Чопі, там правоохоронці затримали викрадачів, ще у час вчинення злочину. Крім цього осіб, які привласнюють метал та комплектуючі, працівники поліції обов’язково викривають і після вчинення крадіжок, так поблизу села Кінчеш патруль зупинив автомобіль, навантажений металом із залізниці.

Головне управління Національної поліції в Закарпатській області нагадує громадянам, що пошкодження шляхів сполучення та траспортних засобів є кримінальним правопорушенням, передбаченим ст. 277 ККУ України. Умисне руйнування або пошкодження шляхів сполучення, споруд на них, рухомого складу або суден, засобів зв'язку чи сигналізації караються штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Працівники поліції звертаються до всіх громадян, які стали свідками демонтування, пошкодження, перевезення чи спроби продажу майна залізниці в пункти здачі металобрухту – одразу повідомляти про це на служубу «102».

Крадіжки з транспортних систем несуть не лише збиток державним підприємствам, які обслуговують їх, але й можуть нести серйозну загрозу життю та здоров’ю людей у випадках несвоєчасного їх виявлення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: