Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівські правоохоронці затримали зловмисника, який обікрав магазини та аптеку

Мукачівські правоохоронці затримали зловмисника, який обікрав магазини та аптеку
В Мукачеві затримали чоловіка, який викрав з магазину парфуми, металеву драбину, а з місцевої аптеки – тонометр

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Працівники кримінальної поліції в ході оперативно-розшукових заходів затримали 24-річного непрацюючого чоловіка, який підозрюється у скоєнні щонайменше, трьох крадіжок. Чоловік у Мукачеві викрав з магазину косметики парфуми вартістю 399 гривень. Того ж дня він викрав з-під будівельного магазину металеву драбину, вартість якої становить 2500 гривень. В ході розслідування справ правоохоронці також встановили, що мукачівець скоїв крадіжку з місцевої аптеки, викравши звідти тонометр.

Поліція з'ясувала, що драбину чоловік дав під заставу місцевому мешканцю, отримавши за це 700 гривень. Наступного дня він поніс мукачівцю ще й парфуми, аби той зарахував борг у 100 гривень. Крадені драбину та парфуми вилучено, а кому продав тонометр викрадач вже не пам'ятає, це встановить слідство.

За даними фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 1 статті 185 КК України. Наразі вирішується питання, щодо оголошення підозри мукачівцю у скоєнні вказаних кримінальних правопорушеннях, слідство триває.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: