Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Виноградові пограбували будинок: зловмисник виніс золото і гроші

Співробітники Виноградівського відділення поліції розшукали викрадача цінних речей з помешкання жительки райцентру та вилучили речові докази

У Виноградові пограбували будинок: зловмисник виніс золото і гроші


Як повідомили у поліції області, вчора, 17 квітня, ввечері звернулася жителька Виноградова та повідомила про крадіжку з її будинку. Жінка заявила про зникнення трьох золотих каблучок та 4 тисяч гривень.

Працівники поліції на місці події встановили, що невідома особа проникла в будинок, підібравши ключ до замка вхідних дверей. Суму збитку було оцінено в 4 тисячі гривень.

Працівники поліції встановили, що до крадіжки причетний 19-річний місцевий житель. Речові докази вилучено, вирішується питання про обрання міри запобжного заходу щодо нього.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: