Вхiд на сайт
Авторизацiя

МАУ ввела продаж квитків за паспортами

МАУ ввела продаж квитків за паспортами
Авіакомпанія Міжнародні авіалінії України (МАУ) ввела обов'язкову вимогу про надання пасажирами персональних даних на етапі оформлення квитка. Дана норма передбачає внесення до бронювання паспортної та контактної інформації про пасажира і діє на всіх внутрішніх та міжнародних рейсах МАУ.

Сьогодні, 12 квітня, набув чинності закон Про Державну програму авіаційної безпеки цивільної авіації, прийнятий Верховною Радою 21 березня 2017 року, уточнює прес-служба МАУ. Мета нової програми – забезпечити регулярність польотів та безпеку пасажирів, екіпажів, наземного персоналу та повітряних суден.

Відзначається, що в новій редакції враховано стандарти і директиви Міжнародної організації цивільної авіації (ІСАО), Європейського Союзу, Європейського агентства авіаційної безпеки, а також Європейської конференції цивільної авіації.

"Перевізники, які виконують рейси до/з пунктів ЄС, зобов'язані надавати міграційним службам країн прильоту/вильоту попередню інформацію про пасажирів. Пакет даних включає ім'я пасажира, його паспортні та контактні дані, дати в'їзду/виїзду, номер квитка, місце його оформлення, спосіб оплати, номер місця та інформацію про багаж", - йдеться в повідомленні.

Компанія наголошує, що персональні дані пасажирів використовуються виключно з метою посилення заходів авіаційної безпеки і попередження терористичної загрози та зберігаються протягом 6-ти місяців з подальшою передачею на зберігання протягом 4,5 років. Обмін інформацією про пасажирів здійснюється між членами ЄС та третіми країнами по надійних каналах з потужним захистом персональних даних, передає НВ.

"Ми уважно слідкуємо за змінами в законодавстві, аби працювати виключно у правовому полі. Тому невідкладно вводимо нову вимогу й розпочинаємо передавати інформацію про клієнтів міграційним службам відповідних держав. Система бронювання налаштована таким чином, що без внесення особистих даних про пасажира квиток оформити неможливо", – зазначила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: