Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді водій "під кайфом" їздив на червоне світло

В Ужгороді водій "під кайфом" їздив на червоне світло
Патрульні притягнули до відповідальності чоловіка, який керував автівкою у стані наркотичного сп’яніння. Вчора вранці полісмени патрулюючи Ужгород помітили сірий Nissan, водій якого, проігнорувавши червоний сигнал світлофора, не зупинився та проїхав перехрестя.

Полісмени наздогнали водія і, зупинивши автомобіль, помітили, що чоловік дуже дивно поводиться. Чітко відповідати на питання він не міг, а його лексику супроводжували різкі рухи.

22-річного водія відвезли на освідування у наркодиспансер, де лікар після відповідних тестів підтвердив, що чоловік знаходиться у стані наркотичного сп’яніння. На молодика винесли постанову та склали відповідний протокол за керування у нетверезому стані.

В Ужгороді водій "під кайфом" їздив на червоне світло



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: