Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вкрав і подарував товаришу: мукачівські правоохоронці розшукали велокрадія

Поліція оголосила про підозру 33-річному чоловіку, який викрав з-під медичного центру у Мукачеві велосипед вартістю близько трьох тисяч гривень та подарував його своєму товаришу

Вкрав і подарував товаришу: мукачівські правоохоронці розшукали велокрадія


Як повідомили у поліції області, з заявою про крадіжку велосипеда звернулась жителька Мукачева. Жінка повідомила, що велосипед викрали з-під медичного центру, в якому вона працює.

Працівники кримінальноі поліції Мукачівського відділу провели ряд оперативно- розшукових заходів та встановили, що крадіжку скоїв 33-річний мукачівець. Чоловік пояснив, що велосипед викрав та подарував своєму товаришу, який мешкає у Мукачівському районі.

Поліція вилучила транспортний засіб та після проведення слідчих дій його буде повернуто власниці. За даним фактом мукачівцю вже оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1статті 185 КК України, тобто таємне викрадення чужого майна (крадіжка). Наразі вирішується питання відносно підозрюваного обрання міри запобіжного заходу, слідство триває.

Вкрав і подарував товаришу: мукачівські правоохоронці розшукали велокрадія




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: