Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні запровадять електронну реєстрацію трудових договорів: що зміниться

У новий закон про зайнятість внесуть обов’язкову електронну реєстрацію трудових договорів. Про це повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

В Україні запровадять електронну реєстрацію трудових договорів: що зміниться


“Роботодавець буде зобов’язаний інформацію про працівника вносити в спеціальний реєстр. Це буде живий реєстру працюючих людей. Більше того, трудовий договір буде вважатися не укладеним, якщо він не зареєстрований електронно. Адже багато хто страждає від того, що працюють, але не мають при цьому соціальних гарантій, тому що ніде офіційно не зареєстровані. Таким чином, якщо нам вдасться запровадити електронну реєстрацію трудових договорів, то ми не тільки посилимо контроль, але і відповідальність перед працюючими людьми”, — заявив глава відомства Андрій Рева.

Такий трудовий договір можна буде накладати на систему персоніфікованого обліку Пенсійного Фонду, відстежуючи стан виплат зарплат, і те, як сплачуються внески.

Крім того, цей реєстр покаже і кількість працюючих людей у нашій країні.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: