Вхiд на сайт
Авторизацiя

Спіймала на гарячому: в Мукачеві продавець магазину сама затримала крадійку

Співробітники Мукачівського відділу поліції затримали дівчину, яку на крадіжці спіймала продавець магазину та передала правоохоронцям

Спіймала на гарячому: в Мукачеві продавець магазину сама затримала крадійку


До поліції Мукачева звернулася продавець місцевого магазину жіночого одягу та повідомила про крадіжку. Жінка розповіла, що незнайома їй дівчина взяла пару джинсів, сховала у сумку та намагалася покинути магазин. Продавець зупинила її та викликала поліцію.

Прибувши на місце скоєння злочину, поліцейські встановили особу викрадачки. Нею виявилася 19-річна дівчина, мешканка Ужгородського району. Під час огляду сумки, окрім джинсів там було виявлено ще й плаття. Поліція з’ясувала, що воно було вкрадене з іншого, сусіднього магазину.

Дівчина пояснила, що привласнила одяг, щоб оновити свій гардероб. Крадені джинси та плаття вилучено. За фактом крадіжок відкриті кримінальні провадження, слідство триває, інформують у поліції Закарпаття.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: