Вхiд на сайт
Авторизацiя

Державна екологічна інспекція за дорученням Москаля почала штрафувати держслужбовців за сміття (Список)

Державна екологічна інспекція за дорученням Москаля почала штрафувати держслужбовців за сміття (Список)
Працівники Державної екологічної інспекції в Закарпатській області почали здійснювати рейди в райони і притягати представників державної влади та органів місцевого самоврядування до адміністративної відповідальності за неприбране сміття. Таке доручення Держекоінспекції дав Геннадій Москаль.

– На сьогодні інспектори вже оштрафували ряд голів райдержадміністрацій та сільських рад, – заявляє Геннадій Москаль. – Зокрема, адміністративні протоколи з накладенням штрафів складені на голів Перечинської, Великоберезнянської, Тячівської, Міжгірської, Берегівської та Виноградівської райдержадміністрацій. Оштрафовані також сільські голови с.Біловарці (Тячівський район), с.Ворочево, с.Зарічево і Тур’я Пасіка (Перечинський район), с.Кольчино (Мукачівський район), с.Ізки та с.Репинне (Міжгірський район).

Крім того, головам Ужгородської, Рахівської та Хустської райдержадміністрацій видані приписи про прибирання з конкретними термінами виконання. Екологічна інспекція лише почала свою роботу.

Кожен чиновник на Закарпатті, незалежно від того, яку посаду займає, має зрозуміти – або він візьметься за прибирання ввіреної території, або буде платити за сміття з власної кишені.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: