Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги закарпатців: рятувальники попереджають про заморозки

В У ДСНС України у Закарпатській області попередили про зниження температури повітря 12 квітня.

До уваги закарпатців: рятувальники попереджають про заморозки


За прогнозами Закарпатського гідрометеоцентру, уночі та вранці 12 квітня, на більшій частині території Закарпатської області та по м. Ужгород на поверхні ґрунту та в повітрі очікуються заморозки 0-5°.

Погодні умови на території Закарпатської області

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 11 квітня очікується: хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вранці та вдень часом дощ. Вітер південно-східний, вдень північно-західний 7-12, місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 3-8° тепла, вдень 10-15°, у горах подекуди 2-7° тепла.

По м. Ужгород: хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вранці та вдень часом дощ. Вітер південно-східний, вдень північно-західний 7-12, пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вночі 6-8°, вдень 11-13° тепла.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: