Вхiд на сайт
Авторизацiя

Трагедія в УжНУ: у басейні вишу помер студент-п'ятикурсник з Індії

Трагедія в УжНУ: у басейні вишу помер студент-п'ятикурсник з Індії
За попередньою інформацією, причиною смерті стало серцеве захворювання - хлопцеві стало погано під час плавання. Однак точну версію трагедії з'ясовують експерти.

В Ужгороді раптово помер студент 5 курсу медичного факультету Лінсон Паулосе з Індії. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Ужгородського національного університету:

"Колектив УжНУ глибоко сумує у зв’язку з раптовою смертю студента п’ятого курсу медичного факультету №2, громадянина Індії Лінсона Паулосе і висловлює щирі співчуття його родині, друзям та колегам по навчанню".

Як розповіли правоохоронці, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115, умисне вбивство для того, аби провести всі відповідні експертизи та дізнатися причину смерті.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: