Вхiд на сайт
Авторизацiя

МОЗ: В Україну доставили першу партію ліків для онкохворих дітей

 МОЗ: В Україну доставили першу партію ліків для онкохворих дітей
Більшість таких препаратів привезуть в Україну вже до кінця літа. У неділю, 9 квітня, в Україну доставили першу партію ліків для онкохворих дітей на 60 млн грн. Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун на своїй сторінці у Facebook.

З її слів, препарати закупили за кошти 2016 року з міжнародних закупівель, а доправлені ліки становлять 15% від загального обсягу ліків для дітей хворих на онкологію.

"Ця поставка - перша з цілого ланцюжка, такі препарати прибуватимуть в Україну, більшість з них привезуть уже протягом літа", - зазначила Супрун.

Доставка першої партії ліків на напрямком дитячої онкології за...

Цього тижня в Україну доставили першу партію ліків на напрямком дитячої онкології за кошти 2016 року з міжнародних закупівель.
Це - препарати на 60 млн грн, 15% від всього обсягу ліків для онкохворих дітей. І ця поставка перша із цілого ланцюжка - такі препарати і надалі прибуватимуть в Україну. Більшість з них привезуть уже протягом літа.

Babylon'13 зробили відео про те, як відбувалася ця перша поствка.

Досвід міжнародних закупівель попередніх років яскраво показує, що це найдієвіша антикорупційна реформа в охороні здоров’я. Нам вдалося значно розширити географію учасників, закупити понад 60% необхідних ліків напряму у виробників. І головне – завдяки проведенню закупівель на міжнародних ринках українці отримують якісні ліки за чесною ціною.

Опубликовано Уляна Супрун 9 апреля 2017 г.


Також вона зауважила, що порівняно з досвідом міжнародних закупівель попередніх років це є "найдієвіша антикорупційна реформа в охороні здоров'я".

"Нам вдалося значно розширити географію учасників, закупити понад 60% необхідних ліків напряму у виробників. І головне, завдяки проведенню закупівель на міжнародних ринках українці отримують якісні ліки за чесною ціною", - підсумувала в.о. міністра охорони здоров'я.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: