Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські вогнеборці ліквідували пожежу у надвірній споруді

6 квітня о 00:59 до іршавських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді, у с. Білки на вулиці Горзова.

Закарпатські вогнеборці ліквідували пожежу у надвірній споруді


До місця виклику оперативно прибули вогнеборці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава. О 01:19 пожежу було локалізовано, а о 02:28 повністю ліквідовано. Над ліквідацією пожежі працювала одна одиниця спецтехніки та 4 рятувальника.

Як виявилось, осередком загорання стало підсобне приміщення, де зберігався господарчий інвентар. Остаточна причина пожежі встановлюється, але імовірніше за все загорання сталося через коротке замикання електромережі.

Вправність рятувальників дозволила врятувати від вогню житловий будинок господарів, але вогонь частково встиг пошкодити покрівлю надвірної споруди на площі близько 20 кв. м та речі домашнього вжитку, що знаходились всередині.

Травмованих та загиблих немає, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: