Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті розшукали чотирьох зниклих підлітків

Співробітники поліції за добу розшукали чотирьох підлітків, про зникнення яких заявили батьки в Ужгороді, Великому Березному та Перечинському районі

На Закарпатті розшукали чотирьох зниклих підлітків


Вчора, 5 квітня, до Ужгородського відділу поліції звернулася мешканка обласного центру Закарпаття та повідомила, що її 15-річний син пішов з дому та не повернувся. Поліція з’ясувала, що дитина проводила час з старшими друзями, юнака передано матері по місцю проживання. Правоохоронці провели профілактичну роботу з родиною.

На службу «102» надійшло повідомлення від мешканки села Раково Перечинського району, яка заявила про те, що її 14-річна донька дві години тому пішла в магазин та не повернулася. Так як дитина не взяла з собою мобільний телефон, мати не змогла самостійно встановити місце її перебування. Співробітники Перечинського відділення поліції оперативно з’ясували, що дівчина поїхала до свого знайомого 18-річного юнака за 10 км від рідного села.

Ввечері на службу «102» звернулася мешканка смт. Великий Березний та повідомила, що двоє її дітей 16-ти та 18-ти років поїхали у Львівську область та не повернулися. Жінка пояснила, що її діти 1 квітня поїхали електропотягом у місто Самбір Львівської області та мали повернутися додому 5 квітня. Натомість її повнолітній син зателефонував матері та повідомив, що знаходиться в місті Турка, після чого зв’язок обірвався. Співробітники Великоберезнянського відділення поліції з’ясували, що потяг, яким їхали підлітки був затриманий через ремонтні роботи залізничної колії, обоє закарпатців на даний момент вже знаходяться за місцем проживання.

Спеціалісти сектору ювенальної превенції ГУНП в Закарпатській області наголошують, що про зникнення дітей потрібно повідомляти одразу, як тільки виникла така підозра. Правоохоронці залучають всі ресурси для пошуку людей, тому саме від того наскільки оперативно буде повідомлено в правоохоронні органи про зникнення залежить те, як швидко рідних людей буде розшукано та повернуто додому, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: