Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу на Закарпатті правоохоронці спіймали 3 п'яних водіїв

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції зафіксували у Тячівському, Ужгородському та Іршавському районах. На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи

За добу на Закарпатті правоохоронці спіймали 3 п'яних водіїв


Неподалік с.Тячівські Лази Тячівського району працівники поліції зупинили мотоцикл, водій якого рухався без захисного шолому та, як з’ясувалося пізніше, без водійського посвідчення. Правоохоронці помітили у порушника ознаки алкогольного сп’яніння, тому запропонували йому пройти освідчення, від якого той категорично відмовився. Працівникам поліції для складання адміністративних матеріалів довелося залучати двох свідків.

На автодорозі між селами Часлівці та Підгорб Ужгородського району наряд ГШР зупинив автомобіль ВАЗ-2105, який рухався без увімкнених світлових габаритів. Водій, як і в попередньому випадку, керував транспортним засобом без водійського посвідчення та з явними ознаками сп’яніння. Від медосвідчення чоловік також відмовився.

В с.Дубрівка Іршавського району поліцейські зупинили спеціалізований автомобіль-сміттєвоз марки «DАF». Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, що підвердили медики, які під час освідчення виявили у нього в крові 2,1 проміле алкоголю.

Усі складені адмінпротоколи поліція скерує до суду для прийняття ним рішення щодо правопорушників, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: