Вхiд на сайт
Авторизацiя

7 порушників за добу: на Закарпатті продовжують виявляти водіїв напідпитку

На Рахівщині, Виноградівщині, Міжгірщині, Тячівщині та Свалявщині правоохоронці спіймали нетверезих кермувальників

7 порушників за добу: на Закарпатті продовжують виявляти водіїв напідпитку


Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В селі Сасово Виноградівського району працівники поліції зупинили «Москвич», на якому не спрацював світловий сигнал, що позначає поворот. Правоохоронці виявили, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від освідчення на місці або в лікарні він відмовився. Про що в присутності двох свідків було складено адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння.

В селі Костилівка Рахівського району наряд ГШР помітив чоловіка, який вийшов із місцевого бару й сів за кермо мопеда, не одягнувши захисного шолома. За кермом машини перебував водій, який не мав документів на транспортний засіб, натомість виявляв ознаки алкогольного сп’яніння. Його доставили в районну лікарню, де засвідчили 2,14 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол.

В селі Керецьки Свалявського району патрульні зупинили ВАЗ-2106, на якому були вимкнені світлові габарити. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від освідчення відмовився. В присутності свідків на нього склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, водійське посвідчення вилучили.

У тому ж Свалявському районі правоохоронці зупинили ВАЗ-21118, за аналогічне порушення правил дорожнього руху. Чоловік за кермом транспортного засобу не мав посвідчення водія й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер показав у водія 0,90 проміле алкоголю, про що було складено відповідний адмінпротокол. Інший протокол склали за відсутність у водія документів, які дають право на керування машиною.

У селі Біла Церква Рахівського району наряд ГШР зупинив мопед «Hоndа», водій якого не мав захисного шолома. За кермом перебував нетверезий місцевий мешканець, який відмовився від освідчення. На водія в присутності двох свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння.

У смт.Міжгір’я наряд ГШР зупинив автомобіль «ВАЗ-2105», на якому не підсвічувався задній номерний знак. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер зафіксував у нього 0,97 проміле алкоголю. На водія склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення, а сам автомобіль забрав брат водія.

У селі Бедевля Тячівського району поліція зупинила автомобіль ВАЗ-2101, на якому були вимкнені світлові габарити. За кермом перебував нетверезий місцевий житель. Водій відмовився від освідчення, про що було складено відповідний адмінпротокол.

Усі складені протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння) поліція скерує в районні суди, які й прийматимуть остаточні рішення щодо водіїв-правопорушників.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: