Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді горів Mercedes-Benz: причину встановлюють

В Ужгороді горів Mercedes-Benz: причину встановлюють


Про надзвичайну подію повідомляють в У ДСНС України в Закарпатській області. За даними рятувальників, 4 квітня о 17:52 сталася- пожежа в автомобілі «Mercedes-Benz ML 350», 2008 р.в., за адресою: м. Ужгород, вул. Можайського.

Вогнем знищено відсік двигуна, передню частину автомобіля, пошкоджено лакофарбове покриття та передню частину. Причина та збитки встановлюються.

Втім, як повідомляють місцеві ЗМІ, Mercedes-Benz, який палав в Ужгороді, належить полковнику поліції. Водночас, джерела Mukachevo.net у правоохоронних органах наполягають, що йдеться не просто про підпал, а про показовий підпал і спробу залякування, адже згаданий полковник поліції веде справу щодо масштабного виробництва "лівої" горілки на Західній Україні, включно із Закарпаття. Зокрема, буквально тиждень тому було проведено 25 обшуків у цій справі у 2-х областях.

У прес-службі поліції повідомляють, що прибувши на місце вони побачили, що від вогню постраждала автівка марки Mercedes чорного кольору. На авітівці згоріла вся передня частина, моторний відсік і до передніх сидінь.

Правоохоронці зазначають, автівка належить мешканці Ужгородського району, тимчасово не працюючій.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 194, умисне пошкодження майна шляхом підпалу.

Сьогодні будуть призначатися ряд експертиз, які визначать причину пожежі.

В Ужгороді горів Mercedes-Benz: причину встановлюють



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: