Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті прикордонники затримали нелегального мандрівника з Пакистану (ФОТО)

Порушник саме намагався подолати загороджувальний паркан неподалік лінії державного рубежу зі Словаччиною.

На Закарпатті прикордонники затримали нелегального мандрівника з Пакистану (ФОТО)


Сьогодні вранці прикордонники відділу «Великий Березний» Чопського загону затримали незаконного мігранта, який намагався потрапити до Словаччини поза пунктом пропуску.

Завчасно отримавши інформацію про можливе порушення кордону від оперативно-розшукових підрозділів, прикордонники посилили вказаний напрям та вислали додаткові наряди. Невдовзі групою реагування неподалік лінії державного рубежу було затримано порушника, який саме намагався подолати загороджувальний паркан. Як пізніше з’ясувалося, до сусідньої країни, а згодом до Німеччини, мав намір потрапити громадянин Пакистану, у якого там проживають родичі.

Наразі, правопорушника доставлено до відділу прикордонної служби «Великий Березний» для встановлення обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності, повідомляють у Державній прикордонній службі України.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: