Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці знову спіймали нетверезих водіїв

Співробітники поліції за минулу добу чотири рази фіксували випадки керування транспортними засобами напідпитку на території Закарпаття

Закарпатські правоохоронці знову спіймали нетверезих водіїв


В Тячівському району правоохоронці двічі ловили п’яних водіїв. Група швидкого реагування в Дубовому зупинила водія «Audi» на іноземних номерах, який побачивши правоохоронців кинувся тікати. Коли автомобіль наздогнали, чоловік, який перебував за кермом сам повідомив, що випив дві пляшки пива. Про це при свідках склали протокол за ст. 130 КУпАП, тобто керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння.

В Тячеві правоохоронці зупинили «Opel Astra», який здійснював небезпечні маневри, що могли призвести до ДТП. Водій визнав, що вживав алкоголь, але від освідчення відмовився. Про це складено відповідний протокол при двох свідках. Крім цього поліція склала протокол за відсутність водійського посвідчення у чоловіка.

В селі Верхній Коропець Мукачівського району поліція зупинила ВАЗ 2110 за те, що автомобіль перетнув суцільну смугу на дорозі. Про це складено постанову, крім цього водій виявився нетверезим. Він визнав, що вживав алкоголь, але відмовився їхати до лікарні, про що складено відповідний протокол при свідках.

На 109 кілометрі дороги Мукачево-Рогатин-Львів зупинили мопед за порушення правил дорожнього руху. Чоловік, що керував транспортним засобом, не мав водійського посвідчення, був напідпитку, мопед був незареєстрований. Поліція в присутності свідків зафіксувала всі ці правопорушення.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: