Вхiд на сайт
Авторизацiя

Угорщина розпочала кампанію проти Євросоюзу

Угорщина розпочала кампанію проти Євросоюзу
В Угорщині розпочалася антибрюссельська кампанія, чиновники розіслали громадянам анкету з опитуванням щодо міграційної політики ЄС.

Про це пише Українська правда з покликанням на Польське радіо.

В анкеті під заголовком "Зупинімо Брюссель", яку чиновники розіслали до всіх домашніх господарств, влада запитує громадян, як вони ставляться до політики ЄС, котра – на її погляд – загрожує незалежності Угорщини.

Під час оголошення старту кампанії представник влади підкреслив, що найближчим часом перед Угорщиною стоять важливі рішення, пов’язані з боротьбою за їхнє майбутнє, а виграти її можна лише з підтримкою суспільства.

В анкеті – шість запитань, що стосуються позиції угорців щодо євросоюзної міграційної та економічної політики. Влада запитує також про міжнародні неурядові організації, які начебто мають підтримувати нелегальну міграцію або втручатися у внутрішні справи Угорщини.

Опитування уряду Віктора Орбана отримали назву "Національні консультації 2017". Це відповідь на впроваджені минулого тижня нові засади, які дозволяють тримати мігрантів у прикордонних таборах протягом необмеженого часу.

Подібне опитування в Угорщині проведено 2015 року, коли влада питала громадян про міграцію і тероризм. Тоді Верховний комісар ООН гостро розкритикував опитування, остерігаючи, що воно може призвести до посилення ксенофобії.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: