Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чи довіряють українці Нацполіції: результати соцопитування

Чи довіряють українці Нацполіції: результати соцопитування
Показник довіри українців до Нацполіції становить 43,5 %, до патрульної поліції – 53 %. Про це повідомив глава МВС Арсен Аваков у Facebook.

Соціологічне дослідження провела компанія "Taylor Nelson Sofres". Опитування проводилося в 12 містах України. Зокрема, у Краматорську, Слов'янську, Маріуполі, Сєвєродонецьку, Рубіжному, Лисичанську, Кропивницькому, Вінниці, Івано-Франківську, Чернігові, Мукачевому та Ужгороді.

Ми маємо намір поступово йти, змінюючи стереотипи і створюючи нову поліцію, якій би повністю довіряли люди. Впевнений, що ми на вірному шляху. Наша мета – рівень довіри між 80 і 92 відсотками, як в Скандинавських країнах. Це наші амбіції, до цієї мети ми і йдемо крок за кроком,
– прокоментував результати дослідження Аваков.

За словами глави МВС, за півроку довіра до Національної поліції зросла на 4,6 %, недовіра знизилася на 1,3 %. Щодо патрульної поліції, то рівень довіри збільшився на 5,5%, а рівень недовіри знизився на 3%.

Чи довіряють українці Нацполіції: результати соцопитування



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: