Вхiд на сайт
Авторизацiя

Внаслідок жахливої ДТП на Виноградівщині загинув юнак, іншому учаснику аварії ампутували ноги

Внаслідок жахливої ДТП на Виноградівщині загинув юнак, іншому учаснику аварії ампутували ноги
Учора, 1 квітня, на Виноградівщині трапилася трагічна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої серйозних травм зазнали мотоцикліст та його пасажир. Постраждалих доставили до Угорщини, та життя одного учасника ДТП врятувати не вдалося.

На мотоциклі їхали двоє молодих чоловіків - з Пийтерфолво і Заболотнє. ДТП сталася на недавно відремонтованому відрізку автодороги Вилок - Дяково за участі автомобіля марки “Skoda”.

На відео видно гелікоптер, який забирає з пункту пропуску “Тісобеч” постраждалого від ДТП закарпатців в угорське місто Дебрецен для надання необхідної медичної допомоги. Іншого юнака угорська швидка доставила у лікарню м. Ніредьгаза.



За інформацією Голосу Карпат, один із постраждалих у ДТП отримав серйозні ушкодження ноги.

Врятувати життя юнака, якого доставляли на гелікоптері в клініку Дебрецена, не вдалося. Іншому учаснику ДТП лікарі в Ніредьгазі були змушені ампутувати ноги.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: