Вхiд на сайт
Авторизацiя

Продукти, які посилюють відчуття голоду

Виявляється, деякі продукти, які ми їмо, щоб втамувати голод, працюють з точністю до навпаки. Справа в тому, що такий перекус тільки "роздуває апетит".

Продукти, які посилюють відчуття голоду


Отож, якщо ви не хочете переїдати, вам краще уникати наступних продуктів.

Чіпси, крекери і хліб

Рафіновані вуглеводи різко підвищують рівень цукру в крові, тож тоді виділяються велика кількість інсуліну. Тож інсулін забирає енергію на так зване "зберігання", відтак людина далі відчуває голод. Саме тому, наприклад, в ресторанах на столах ставлять безкоштовний хліб, а в барах – снеки.

Солодощі

Їжа заспокоює ділянки мозку (таламус і гіпоталамус), що керують процесом споживання їжі. Але споживаючи солодощі, ці області залишаються активними. Мозок далі надсилає сигнали, що шлунок порожній і потребує їжі.

Продукти з низьким вмістом жиру

Під час жування шлунок починає працювати активніше та виділяються травні соки. Тож коли ви споживаєте обезжирену їжу, то шлунок швидко перетравлює спожите і вимагає ще.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: