Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сенсаційне викриття: Семенченко герой чи сепаратист? (ВІДЕО)

Нардеп і комбат «Донбасу» Семен Семенченко "засвітився" в захопленій бойовиками ДНР будівлі Донецької ОДА.

Сенсаційне викриття: Семенченко герой чи сепаратист? (ВІДЕО)

Відеодоказ оприлюднив місцевий журналіст Артем Фурманюк, передає hromadske.tv.

На відео, знятого в Донецькій облдержадміністрації, з'являється Семен Семенченко, тоді ще відомий під своїм справжнім ім’ям – Костянтин Грішин.



Разом з тим, народний депутат партії Самопоміч, командир добровольчого батальйону Донбас підтвердив, що в березні 2014-го року відвідував захоплену сепаратистам Донецьку облдержадміністрацію. Про це він сказав кореспонденту ЛІГАБізнесІнформ, коментуючи відеозапис з ОДА від 3 березня, на якій користувачі інтернету впізнали Семенченко.

"Починаючи з березня місяця у нас була створена Самооборона Майдану в місті Донецьку, і я був начальником штабу цієї Самооборони. Тоді ще ці мітинги не сприймалися всерйоз, але вже тоді ми відчували загрозу. Тому крім забезпечення безпеки наших, українських мітингів, я відвідував мітинги і російські, я слухав, дивився. Був я і всередині захопленої ОДА, всередині і казначейства, яке захопили сепаратисти. у мене все це записано у Фейсбуці ще за той період ", - розповів Семенченко.

За словами депутата, він неодноразово заходив всередину ОДА, в тому числі, коли приїжджав на переговори з сепаратистами український бізнесмен Рінат Ахметов.

"Я зрозумів, що крім як самим взяти в руки зброю, нічого вже не залишається. І з тієї пори пішов звіт батальйону Донбас. Я абсолютно не заперечую і навіть пишаюся тим, що на відміну від всіх цих бюлетенів я намагався запобігти цього кровопролиття. Якщо мова йде про березень, коли була ще наша українська влада на території Донбасу, то я відвідував і заходив всередину захопленої ОДА, туди був тоді вільний вхід, і ходив, дивився на всі ці мітинги і паралельно намагався привернути до цього увагу держави. В тому числі я в перший раз після цього поїхав на громадське ТБ, тоді це було моє перше публічний виступ, тоді я одягнув балаклаву, я говорив про те, що люди, зверніть увагу, саме місцева влада, саме регіонали, місцева міліція розгойдують ситуацію. тоді ще можна було до цього достукатися ", - додав він.


Теги: депутат
Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Astor 14 лютого 2016 09:43
Не нравится +1 Нравится
Ляшко тоже не гомосек, он просто "слухав, дивився", в рота брав...
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: