Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді вирішили забудувати ще одну зелену зону (ВІДЕО)

На цей раз - на вулиці Бестужева. Мешканці трьох багатоповерхівок обурені - у зеленій ділянці між їхніми будинками підприємець вирішив звести дерев'яну конструкцію.

В Ужгороді вирішили забудувати ще одну зелену зону (ВІДЕО)


На вулиці Бестужева в Ужгороді — аншлаг. Мешканці багатоповерхівок зібралися на чергову виставу: підприємець вирішив встановити на території між трьома будинками малу дерев’яну архітектурну форму. У «будці», за його словами, сидітиме охоронець, який наглядатиме, щоб не було крадіжок. Мовляв, це його ділянка ще з дев’яностих років. Він її придбав за 8 тисяч доларів за тодішнім курсом.

Жителі - обурюються. Кажуть, уже роками ведуть боротьбу з забудовником. Раніше, мовляв, на цому місці він торгував кавунами та іншими продуктами, у результаті в районі завелися щурі. Тепер мешканці з'ясували, що цю територію забудовник здав в оренду. Детальніше про заплутану історію - у сюжеті "Ужінформу":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: