Вхiд на сайт
Авторизацiя

Новий Трудовий кодекс в Україні: стали відомі подробиці

Верховна Рада України може розглянути і затвердити нову редакцію Трудового кодексу вже до кінця нинішньої сесії — до липня 2017 року.

Новий Трудовий кодекс в Україні: стали відомі подробиці


Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, повідомляє прес-служба відомства.

Він також зазначив, що будь-які серйозні перешкоди, які унеможливлюють прийняття Трудового кодексу, який зараз готується до другого читання, відсутні. У цьому зв’язку Рева підтримав позицію президента щодо приведення документа у відповідність до взятих Україною міжнародних зобов’язань.

“Про антидискримінаційні норми — не бачу жодних проблем, якщо мова йде про деталізацію ознак, за якими заборонена дискримінація”, — додав міністр.

Чиновник підкреслив, що вважає некоректними спроби деяких осіб перевести це питання в політичну площину.

Як повідомлялося, в січні 2017 року Мінсоцполітики роз’яснило українцям деякі питання щодо оплати праці, які виникли в зв’язку з змінами в законодавстві.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: