Вхiд на сайт
Авторизацiя

З КОМІНВЕСТБАНКОМ рідні зможуть відчувати вашу підтримку навіть на відстані

З КОМІНВЕСТБАНКОМ рідні зможуть відчувати вашу підтримку навіть на відстані


З настанням весни на Закарпатті традиційно стартує хвиля сезонного заробітчанства: закарпатці починають активно вивчати вакансії за кордоном та виїжджати на добре оплачувану роботу.

Часто заробітки розтягуються в часі та тривають місяцями. Щоб рідні змогли відчувати вашу підтримку навіть на відстані скористуйтеся послугами КОМІНВЕСТБАНКу.

Для максимально якісного та швидкого обслуговування фізичних осіб ПАТ «КОМІНВЕСТБАНК» надає термінову та якісну послугу з переказу коштів у будь-яку точку світу за допомогою міжнародних та вітчизняних платіжних систем переказів з відкриттям та без відкриття рахунку, у національній та іноземній валюті, на користь фізичних та юридичних осіб, по території України та за кордон.

Переказ грошей – одна з самих поширених банківських послуг, завдяки наявності зручно розташованих пунктів обслуговування клієнтів по прийому-видачі переказів (більш ніж 40 відділень банку) та надання своїм клієнтам надійного, швидкого, максимально оперативного та недорогого сервісу. Високий рівень безпеки систем забезпечує гарантовану виплату отримувачу суми переказу.

До слова, КОМІНВЕСТБАНК співпрацює з найпопулярнішими міжнародними платіжними системами Western Union, Money Gram, S.W.I.F.T., Велсенд, Intel Express.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: