Вхiд на сайт
Авторизацiя

На закарпатських дорогах правоохоронці знову виявили нетверезих водіїв

Такі випадки фіксувалися в Тячівському і Виноградівському районах. На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння)

На закарпатських дорогах правоохоронці знову виявили нетверезих водіїв


Як повідомили в поліції області, у Виноградівському районі працівники поліції затримали двох нетверезих водіїв. В с.Руська Долина було зупинено 36-річного водія мопеду, який рухався без захисного шолому та без номерних знаків на транспортному засобі. Чоловік не мав водійського посвідчення, та черговим його порушенням було те, що перебував він у стані алкогольного сп’яніння. Від освідчення він категорично відмовився, хоча у розмові з правоохоронцями визнав, що випив дві пляшки пива. На чоловіка було складено три адміністративні протоколи за скоєні ним правопорушення.

Другий випадок трапився в с.Сасово. На автомобілі «Москвич» не були увімкнені світлові габарити, що й стало підставою для зупинки. За кермом перебував 32-річний місцевий житель, який мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення, як і попередній, відмовився.

У смт.Тересва Тячівського району близько першої години ночі правоохоронці зупинили водія мотоциклу, який рухався без увімкнених світлових габаритів. За кермом перебував 43-річний житель с.Бедевля, який керував транспортним засобом без водійського посвідчення та в стані алкогольного сп’яніння. Драгер зафіксував у нього 1,85 проміле алкоголю.

В іншому населеному пункті Тячівщини, с.Нижня Апша, працівники поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-2107» під керуванням 45-річного жителя смт.Буштино. Водій їхав без увімкненого світла фар, що й стало підставою для зупинки. Чоловік, як і попередні порушники, не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від освідчення він відмовився.

Усі складені адмінпротоколи поліція направить до суду, який прийматиме остаточне рішення щодо водіїв-порушників.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: