Вхiд на сайт
Авторизацiя

МВФ знову відклав розгляд траншу для України

Питання виділення наступного траншу Україні відсутнє в плані роботи Ради директорів Міжнародного валютного фонду, розписаному до 7 квітня. Про це йдеться в матеріалах МВФ.

МВФ знову відклав розгляд траншу для України


Згідно з інформацією, на 29 березня заплановані консультації з владою Нігерії і Нідерландів. На початок квітня – обговорення співпраці з представниками Сан-Марино і Беніну.

При цьому українське питання в плані роботи Ради директорів МВФ відсутнє.

МВФ знову відклав розгляд траншу для України


Як відомо, Рада директорів МВФ перенесла запланований на понеділок розгляд питання про завершення третього перегляду програми розширеного фінансування для України.

У Мінфіні заявили, що перенесення термінів проведення засідання викликано виключно потребою в уточненні розрахунків економічних наслідків заходів, застосованих Україною у відповідь на блокаду і захоплення українських підприємств на непідконтрольних уряду територіях Донецької та Луганської областей, а також у зв’язку з визнанням російською стороною документів, виданих на цих територіях.

Національний банк уже передав уточнені макроекономічні показники бюджету в Міжнародний валютний фонд для прискорення виділення Україні чергового траншу.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: