Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві затримали велосипедного крадія з дорогим "трофеєм" (ФОТО)

У Мукачеві затримали велосипедного крадія з дорогим "трофеєм" (ФОТО)


До поліції Мукачівського відділу звернувся місцевий мешканець і повідомив про крадіжку велосипеда з його гаража. Вартість завданих збитків оцінено у 12 тисяч гривень.

Мукачівські оперативники провели ряд розшукових заходів та затримали 19-річного мукачівця, який підозрюється у скоєнні даної крадіжки. Правоохоронці встановили, що хлопець вночі переліз через паркан до дворогосподарства місцевого мешканця та викрав велосипед з його гаража. Підозрюваний продав крадене за дві з половиною тисячі гривень. Поліція вже знайшла транспортний засіб, після проведення слідчих дій його буде повернуто власникові.

Відомості за фактом крадіжки велосипеда слідчим Мукачівського відділу поліції внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу Украіни, тобто крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Це карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: