Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгороду подарують 30 сакур

Цьогоріч виповнюється 25 років з часу встановлення дипломатичних відносин між Японією та Україною. Святкування Року Японії в Україні вже розпочалося.

Ужгороду подарують 30 сакур


Посольство Японії в Україні ініціювало, зокрема, кампанію із висадження сакури - символу Японії - у 22 містах України буде висаджено близько 1000 дерев. Ужгород також серед цих міст, обласному центру Закарпаття подарують 30 сакур, повідомляє прес-служба міськради.

Про це, зокрема, йшлося напередодні під час зустрічі Ужгородського міського голови Богдана Андріїва із першим секретарем економічного відділу Посольства Японії в Україні Камагата Шьоко, яка перебувала з робочим візитом у нашій області, та виконавчим директором ТОВ "Ядзакі Україна" Мілошем Босаком.

Богдан Андріїв подякував Камагата Шьоко та в її особі Посольству Японії в Україні за подарунок і повідомив, що міська влада зі свого боку долучиться до кампанії, щоб висадити в Ужгороді ще більше цих екзотичних дерев, які вже стали весняною візитівкою нашого міста.

Ужгороду подарують 30 сакур



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: