Вхiд на сайт
Авторизацiя

На закарпатських дорогах знову виявили нетверезих водіїв

Факти керування транспортним засобом в нетверезому стані цієї доби були зафіксовані в Іршавському та Тячівському районах

На закарпатських дорогах знову виявили нетверезих водіїв


В селищі Буштино Тячівського району працівники поліції зупинили водія автомобіля «Mitsubishi Pajero». За кермом автівки перебував 37-річний житель с.Новобарово Тячівського району, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Цей факт підтвердили і медики, які проводили освідчення правопорушника.

Другий нетверезий водій був затриманий близько 22-ї години Іршаві. Там наряд ГШР виявив автомобіль ВАЗ-2105, водій якого скоїв незначне ДТП – з’їхав у кювет. Причиною цієї аварії ймовірно стало те, що 40-річний водій керував автомобілем перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. Однак правопорушник, незважаючи на явні ознаки нетверезого стану, вперто доводив правоохоронцям. Що він тверезий та він освідчення відмовився. Протокол на нього було складено у присутності свідків.

Складені за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення адмінпротоколи поліція скерує до суду, який і прийматиме остаточне рішення щодо покарання водіїв-порушників, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: