Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рятувальники повідомили подробиці масового отруєння на Хустщині

Рятувальники повідомили подробиці масового отруєння на Хустщині
Як повідомляв "Закарпатський кореспондент", у середу й четвер у Хустську районну лікарню були доставлені 13 школярів та вагітна вчителька із загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с.Нижнє Селище (Хустський район). Управління ДСНС України у Закарпатській області у довідці за добу оприлюднило подробиці.

23.03.2017 о 15:30 від Хустської районної філії ДП «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України» до ОКЦ Управління ДСНС України у Закарпатський області поступило повідомлення про те, що 22.03.2017 з Хустської районної лікарні після 15:00 надійшли 3 екстрені повідомлення про випадки захворювання «Гастроентероколіт» невстановленої етіології у 3-х учнів перших класів Нижнєселиської ЗОШ І-ІІІ ст. с. Нижнє Селище, Хустського району. На 09:00 23.03.2017 отримано ще 10 екстрених повідомлень з тієї ж школи учнів 4-6 класів.

У Хустській РДА проведено екстрене засідання комісії з питань ТЕБ та НС (протокол №7 від 23.03.2017р.). На місці події працюють працівники Хустської районної філії ДП «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України» та відділу освіти Хустської РДА. Навчання в даній ЗОШ призупинено. Ймовірна причина виникнення «Гастроентероколіту» та його етіології – встановлюється.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: