Вхiд на сайт
Авторизацiя

Обстріли з "Градів", танків та важкої артилерії: штаб повідомив про загострення ситуації в АТО

Обстріли з "Градів", танків та важкої артилерії: штаб повідомив про загострення ситуації в АТО
Ситуація в районі проведення АТО ускладнюється: за минулу добу зафіксовано 94 обстріли позицій з боку бойовиків. Як повідомляє прес-центр АТО, на Донецькому напрямку протягом доби найбільше вогневих ударів було завдано по українських позиціях під Авдіївкою та шахтою Бутівка.

Там терористи вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем, мінометів калібру 82 мм та 120 мм. Зі ствольної артилерії калібру 122 мм бойовики завдали удару по Зайцевому, а поблизу Новгородського була зафіксована активність снайпера.

На Маріупольському напрямку епіцентром вогневих протистоянь стало Широкине. По позиціях морських піхотинців ворог бойовики завдавали ударів з гранатометів, зенітної установки, мінометів калібру 120 мм, танку, РСЗВ Град-П. Біля Мар’їнки терористи стріляли з танку, мінометів калібру 120 мм та 82 мм. Поблизу Красногорівки бойовики застосували міномети калібру 120 мм та артилерійські системи калібру 122 мм. Біля Водяного та Новотроїцького терористи вели вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 120 мм та крупнокаліберних кулеметів були обстріляні українські позиції під Новозванівкою, а з гранатометів різних систем та кулеметів – позиції поблизу Кримського, Попасної та Новотошківки.

Аби знизити вогневу активність ворога сили АТО неодноразово відкривали вогонь у відповідь.

У штабі також додали, що внаслідок ворожих обстрілів були поранені троє українських військовослужбовців.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: