Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські полісмени оперативно розшукали двох зниклих людей

Співробітники Ужгородського відділу поліції за один день розшукали аж двох зниклих людей, один із яких – неповнолітній хлопець

Ужгородські полісмени оперативно розшукали двох зниклих людей


Вчора, 23 березня, пізно ввечері до поліції звернулася ужгородка та повідомила, що не знає місцезнаходження свого 15-річного сина. Жінка розповіла, що дитина образилася, так як вона забула привітати його з днем народження. Мати віддала сину 650 гривень, після цього він зник із дому. Поліція встановила, що юнак домовився про зустріч зі своїми однолітками о 24 годині, компанія святкувала день народження. За 6 годин дитину в стані алкогольного сп’яніння вдалося розшукати. За даним фактом поліція склала протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей. Поліція встановлює інших неповнолітніх учасників нічного святкування.

Про зникнення 51-річного ужгородця заявила його дружина. Працівники поліції одразу дали орієнтування особового складу Ужгородського відділу поліції та патрульної поліції. Оперативники відпрацювали ймовірні маршрути зниклого, опитали всіх можливих свідків, продавців ближніх магазинів. Правоохоронцям про місце знаходження чоловіка повідомив громадянин, з яким спілкувалися напередодні працівники карного розшуку, він зазначив, що зниклого бачили біля ЗОШ№11. Поліція одразу виїхала за вказаною адресою та виявила там чоловіка. З родиною проведено профілактичну роботу.

Поліція задіює максимум ресурсу для пошуку зниклих людей, адже розслідування злочинів проти життя, здоров’я та свободи людини – пріорітетні напрямки роботи правоохоронців, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: