Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті викрили канал поширення марихуани: опубліковані ФОТО

Поліції Хустщини вдалося перекрити канал розповсюдження марихуани в районі. В поширенні наркотичних речовин підозрюються троє чоловіків

На Закарпатті викрили канал поширення марихуани: опубліковані ФОТО


Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Співробітники Хустського відділу поліції провели ряд санкціонованих обшуків в районі та виявили факти зберігання, збуту наркотичних засобів, утримання місць споживання наркотиків та схиляння до вживання марихуани. Правоохоронці з’ясували, що до налагодження каналу розповсюдження наркотиків причетні троє чоловіків з сіл Велятино та Вишково Хустського району.

Чоловіка, який безпосередньо займався збутом марихуани, затримано в порядку ст. 208 КПК України. Щодо нього судом уже обрано міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. Його спільники наразі очікують на обрання міри запобіжного заходу.

В підозрюваних під час обшуків вилучено наркотичні речовини та засоби для їх вживання із залишками марихуани. Речові докази відправлені на експертизу.

За даними фактами слідчі Хустської поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 315 Кримінального кодексу України, тобто схиляння до вживання наркотичних засобів, ч. 2 ст. 317 Кримінального кодексу України, тобто організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, вчинена повторно, та два провадження за ст. 309 ККУ, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів.

На Закарпатті викрили канал поширення марихуани: опубліковані ФОТО



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: