Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, скільки п'яних водіїв виявили закарпатські правоохоронці за добу

Поліція складала адмінпротоколи за водіння в нетверезому стані в Мукачівському, Свалявському, Перечинському, Іршавському, Тячівському, Хустському районах

Стало відомо, скільки п'яних водіїв виявили закарпатські правоохоронці за добу


В селі Нижня Апша Тячівського району патрульний наряд зупинив водія трактора марки МТЗ-82. Сам транспортний засіб належить місцевому підприємцю, а за кермом перебував 41-річний житель Тернополя, який працює в цього підприємця. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження експертизи відмовився. У присутності двох свідків правоохоронці склали на нього адмінпротокол за керування у стані алкогольного сп’яніння.

На автодорозі між селами Пістрялово і Лалово Мукачівського району група швидкого реагування зупинила автомобіль ВАЗ-2105, на якому не світила фара. За кермом перебував 34-річний житель Пістрялова. Він зізнався, що випив пляшку пива. Водія освідчили в районній лікарні, де за висновком лікаря правоохоронці склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння.

У с.Росош Свалявського району правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ-2108, на якому не горіли задні габарити. За кермом перебував 36-річний житель Сваляви у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердилося в районній лікарні. Алкотестер зафіксував у водія 0,35 проміле алкоголю, про що було складено адмінпротокол за ст.130 КУпАП.

В с.Імстичево Іршавського району працівники поліції зупинили автомобіль ВАЗ-2101 за те, що автомобіль рухався без увімкненого світла, а водій не був пристебнутий паском безпеки. Як з’ясувалося, чоловік не мав водійського посвідчення і виявляв ознаки алкогольного сп’яніння. Від освідчення чоловік відмовився, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол. Другий протокол складено за керування без водійського посвідчення.

У Перечині наряд ГШР зупинив автомобіль «Аudі» за те, що на машині не освічувався задній номерний знак. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, що підтвердилося під час освідчення. «Драгер» зафіксував у нього 0,32 проміле алкоголю, про що було складено відповідний адмінпротокол.

В с.Нересниця Тячівського району наряд ГШР зупинив автомобіль «Оpеl Vеctrа» іноземної реєстрації під керуванням 30-річного місцевого жителя. Підставою для зупинки стали небезпечні маневри водія, які могли призвести до ДТП. Водій мав ознаки сп’яніння, але відмовився від проходження медосвідчення. На нього склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння.

На об’їзній дорозі в м.Хуст наряд ГШР зупинив автомобіль «Mercedes». Причиною зупинки стало те, що водій не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував 44-річний місцевий житель, який мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від освідчення відмовився. На нього склали адмінпротокол за ст.130 КУпАП.

Усі складені адмінпротоколи поліція скерує в районні суди, які й прийматимуть остаточні рішення щодо водіїв-правопорушників.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: