Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мінфін розглядає можливість знизити податки

Мінфін розглядає можливість знизити податки
Податки знизять тільки після реформи ДФС та старту приватизації держпідприємств. У Міністерстві фінансів України розглядають можливість знизити ставки податків.

Таку заяву зробив міністр фінансів України Олександр Данилюк,передає НВ.

«Я дуже хочу знизити податки, і ми це зробимо», – сказав міністр, незважаючи на попередні заяви, що податкове навантаження в країні відповідає загальноєвропейській планці.

У Мінфіні вважають можливим зниження податків після того, як Кабмін проведе реформу податкової і створить на місці наскрізь корупційного органу ефективну, справедливу, некорупційну Фіскальну службу. «Коли є справедлива податкова система, тоді і у людей більше бажання буде платити податки», – упевнений Данилюк.

Також, за його словами, державному апарату необхідно з цією метою суттєво знизити свої витрати.

«Мене не влаштовує, що кожен рік ми не виконуємо план з приватизації. У минулому році ми були змушені повністю замістити її позиченими грошима, – заявив Данилюк. – Оскільки вона [приватизація держпідприємств] не відбувається, потрібно буде шукати можливості для заміщення 17 млрд грн».

Ці позикові кошти спрямують на покриття дефіциту держбюджету.

У 2017-2019 роках на Україну чекає велика сума виплат за доларовим держборгом – $12 млрд.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: